O agenciji

DOGMA nekretnine d.o.o. iskusna je i licencirana agencija specijalizirana u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni smo više od 24 godine - od male agencije s tek dvoje zaposlenih dugogodišnjim radom i trudom izrasli smo u trgovačko društvo u sklopu kojeg djeluje gotovo 150 agenata za nekretnine. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali smo vodeća agencija u Primorsko-goranskoj županiji te vodeća u Hrvatskoj. Agencija trenutno posluje na sljedećim lokacijama: sjedište u Rijeci, F. la Guardie 6, poslovnica u sklopu Tower centra Rijeka, J.P. Kamova 81a (4. kat), poslovnica u Opatiji, Maršala Tita 112/2,  poslovnica u Krku, Šetalište Svetog Bernardina 6c,  dvije poslovnice u Puli, Anticova 5 i Trg Starih statuta 1, poslovnica u Labinu, Ulica Slobode 3; poslovnica u Umagu, Tribje 10,  poslovnica u Umagu, Tribje 10, dvije poslovnice u Zagrebu, Maksimirska 15 i Nova cesta 83, poslovnica u Splitu, Domovinskog rata 52, poslovnica u Šibeniku, Fra Jerolima Milete 3 i poslovnica u Varaždinu, Jalkovečka 5.
Naši timovi stoje Vam na raspolaganju na svim lokacijama!

ZAŠTO DOGMA?

  • PROFESIONALNOST
Naši educirani i licencirani agenti (organizatori kupoprodaje) prate klijente od same prezentacije nekretnine pa sve do trenutka primopredaje iste kupcu - novom vlasniku. Agenti svojim radom, profesionalnošću i poznavanjem tržišta čine sve kako bi zadovoljili želje i potrebe svojih klijenata.
 
  • PRAVNA SIGURNOST
Dogmu pravno prati odvjetnički ured u kojem pravnici našim klijentima pružaju pravne savjete i obavljaju pravne poslove vezane uz kupoprodaju nekretnina. TIme agencija Dogma nekretnine jamči svim klijentima sigurnost u procesu kupoporodaje nekretnina. 
 
  • PRAVA I BRZA INFORMACIJA

Agencija Dogma nekretnine posjeduje najveću bazu nekretnina u našoj regiji koja trenutno broji više od 50.000 stanova, 20.000 kuća, 4.000 poslovnih prostora, 25.000 apartmana i isto toliko zemljišta, tako da svaki potencijalni kupac može pronaći željenunekretninu. Kako bi put od oglašavanja do prodaje nekretnine bio što kraći, imamo i značajnu bazu potencijalnih kupaca.
 
Pružamo Vam usluge na hrvatskom, engleskom, talijanskom, njemačkom jeziku.

DOGMA KAPITAL – licencirani kreditni posrednik
Dogma Kapital d.o.o. trgovačko je društvo koje Dogminim klijentima nudi i pruža pomoć u realizaciji financijske konstrukcije za kupnju nekretnine, a kroz uslugu koja je besplatna za naše klijente – od odabira najpovoljnijih kreditnih uvjeta u suradnji s bankama i štedionicama, preko pripreme kompletne dokumentacije doobrade svih aktivnosti u postupku realizacije kredita po sistemu „od savjeta do isplate“. Kao licencirani kreditni posrednik od strane Ministarstva financija, Dogmine kreditne posrednice pružitće Vam optimalno financijsko rješenje.
DOGMA Kapital d.o.o.
Korzo 35, Rijeka
Kontakt: 051/321-086

DOGMA  ČASOPISI
MAGAZIN  "DREAM" / KATALOG "Dogma nekretnine"


Potaknuti sve većim brojem ekskluzivnih nekretnina u našoj ponudi i povećanjem potražnje za istima, 2013. godine pokrenuli smo jedinstven i ekskluzivan lifestyle magazine  DREAM (Dogma Real EstateAgency Magazine). Časopis je ogledalo luksuza, dizajna i prestiža nekretnina iz naše ponude. U njemu predstavljamo ekskluzivne stanove, kuće, ville, kamene ville, projekte, starine, hotele te potencijalne investicije. Pomno smo odabrali creme de la creme iz našeg bogatog portfelja nekretnina, a jednako tako pažljivo odabrali smo i naše partnere: banke, ekskluzivne brandove, hotele, restorane, wellnesse, trgovine, osiguranja, salone namještaja i auto salone, stomatološke i klinike estetske kirurgije. Časopis je godišnjak i izlazi isključivo na engleskom jeziku, a on line izdanje možete prelistati na našoj web stranici www.dogma-exclusive.com.

VLASTITI PROJEKTI
S ponosom možemo istaknuti naš Projekt Trsat smješten na Sveučilišnoj aveniji pokraj sveučilišnog Kampusa na Trsatu. Radi se o dvije jedinstvene poslovno-stambene građevine s 22 stana i 2 poslovna prostora. Svojim modernim dizajnom, gradnjom u skladu s posljednjim svjetskim trendovima, vrhunskom kvalitetom i energetskom učinkovitošću Projekt Trsat prva je stambeno-poslovna zgrada s Certifikatom Inovativne stambene gradnje na Mediteranu i A+ Certifikatom energetske učinkovitosti!  Projekt je nositelj oznake GREEN MARK - SIGN OF EXCELLENCE 2013. te pobjednik GREENOVATION 2013. u kategoriji Najbolja tehnologija Hrvatskog zelenog gospodarstva.

DOGMA UPRAVLJANJE – Ovlašteni energetski certifikator
Dogma upravljanje d.o.o. trgovačko je društvo nastalo kroz dugogodišnje iskustvo rada na terenu, a zbog uočene potrebe za kvalitetnim upraviteljem koji će imati sluha za probleme predstavnika stanara te im pomoći u rješavanju istih. Više o energetskom certificiranjuod strane ovlaštene osobe te tehnička i tehnološka rješenja visoke energetske učinkovitosti, saznajte na www.dogma-upravljanje.com


DOGMA NEKRETNINE  - VAŠ PRVI ODABIR!