Jakov Kutija - Zadar Agent s licencom
Mobitel
095/893-8595
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Moje ime je Jakov Kutija, rođen sam u Zadru gdje sam završio osnovnu i srednju Ekonomsku školu. Visoko obrazovanje nastavio sam u Splitu na Ekonomskom fakultetu te sam diplomirao 2021. godine. Svoje sam radno iskustvo stekao još u školskim i studentskim danima, a poslove koje sam obavljao pretežno su bili sezonski, te vezani uz turizam i uslužne djelatnosti. 
Veoma sam otvorena i komunikativna osoba te poslu pristupam s maksimalnom profesionalnošću. Budući da moja motivacija počiva na poslovnim izazovima i želji za stalnim usavršavanjem, svoju karijeru odlučio sam graditi u najvećoj agenciji za nekretnine u Hrvatskoj. 
Volim raditi u dinamičnom okruženju, raditi s ljudima i stjecati nova poznanstva, zato smatram da je ovaj posao idealan za mene. Prema kupcima i prodavateljima se odnosim profesionalno, ali i prijateljski, uz što je moguće više razumijevanja i empatije prema njihovim željama, zahtjevima i potrebama. 
Obratite mi se s povjerenjem!
 

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 20 od 251 oglas(a)
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje