Petra Pahor Asistent u posredovanju
Mobitel
091/302-2789
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Kao bivši web dizajner, razumijem važnost estetike, funkcionalnosti i digitalnog svijeta. Moja tehnološka pozadina donosi inovativnu perspektivu u poslovanju nekretninama, gdje je online prisutnost najvažnija.

Sa značajnim angažmanom u prodaji u prestižnoj britansko-američkoj tvrtki stekla sam bogato iskustvo u povezivanju s klijentima, razumijevanju njihovih potreba i pružanju vrhunske usluge. 

Izvrsno se snalazim na terenu, i cijenim kvalitetne osobne interakcije.
Iskustvo u booking-u apartmana, dodatno je pridonijelo razvoju moje sposobnosti razumijevanja svijeta nekretnina, bilo da se radi o luksuznim nekretninama ili vacation rentals. Ovo iskustvo me jedinstveno pozicionira da pomognem klijentima u pronalaženju idealne nekretnine.

Moja strast prema prodaji, ljubav prema komunikaciji i želja za upoznavanjem novih ljudi čine me izvrsnim partnerom na vašem putovanju u nekretnine. Ja nisam samo vaš agent; ja sam vaš suradnik, predana postizanju vaših ciljeva u vezi s nekretninama.

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 20 od 58 oglas(a)
Stranice: 123
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje