Nikola Ćurčić Asistent u posredovanju
Mobitel
091/720-4094
Pregledaj oglase
Govori
Pošalji upit

Biografija

Ja sam Nikola Ćurčić  Svoju karijeru započeo sam kao vrhunski nogometaš, posvećen radu i postizanju izvrsnosti na terenu. Međutim, životne promjene dovele su me na novi put, gdje sam svoju  strast i energiju usmjerio prema građevinskoj industriji.
 Radeći u inozemstvu, posebno u Njemačkoj, stekao sam razumijevanje građevinskih projekata, profita i kompleksnosti tržišta nekretnina.

 Iskustvo u građevini pružilo mi je temelje za razumijevanje nekretninskog tržišta iznutra, uključujući procese izrade projekata s profitabilnom maržom i upravljanje svim aspektima nekretninskih poslova. Osim toga, razvio sam  zanimanje za nekretnine dok sam istraživao  tržište dionica i  mogućnosti ulaganja, uključujući i kriptovalute.

Strast prema investiranju i praćenju tržišta omogućuje mi da pruži svojim klijentima najnovije informacije i analize, pomažući im u donošenju informiranih odluka o kupnji, prodaji ili najmu nekretnina.

Nekretnine agenta

Prikazano: 1 - 20 od 185 oglas(a)
Dogma nekretnine koristi kolačiće (cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Za više informacija kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Pretraživanje